קישואים פריטטה
קישואים פריטטה דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 234 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. אם יש לכם חלב, שמן זית, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), קישואים פריטטה, ו קישואים פריטטה.
הוראות
התחל על ידי ריסוק כמה שום וחימום אותו קצת שמן זית במחבת nonstick בינוני על הכיריים. בעוד זה מתחמם, דק מאוד לחתוך את קישואים על מנדולינה. כאשר השמן והשום מחוממים, לקרוע קצת בזיליקום למחבת ולהוסיף את כל הקישואים פרוסים. מבשלים עד הקישואים הוא רך, אבל לא מבושל דרך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים ביצים בבלנדר עם קצת חלב וקצת מלח ופלפל. להתמזג במהירות הגבוהה ביותר.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך מחבת סאוט ולתת לו לשבת במשך 1 דקה. כאשר לא נשאר הרבה ביצה רופפת במחבת, מגררים קצת פרמזן על גבי ומניחים מחבת ב broiler במשך 1 דקה.
קח פאן מתוך broiler, לתת לו להתקרר ולהגדיר במחבת במשך 5 דקות. כאשר מגניב להפוך צלחת על גבי מחבת להתהפך. תחתוך ותגיש.