קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קיש בצל מקורמל

קיש בצל מקורמל
מתכון קיש בצל מקורמל יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת גרוייר, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1843 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קיש בצל מקורמל, קיש בצל מקורמל, ו קישואים וקרמל קיש בצל.

הוראות

1
חיתוך בצל לנבוע שורש
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
כדי caramelize בצל, אתה רוצה לחתוך אותם לאורכו, או מקצה גזע כדי שורש. בדרך זו הבצלים יחזיקו את צורתם טוב יותר במהלך הבישול הארוך המעורב caramelizing. (ראה כיצד לחתוך בצל לפרטים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
1 ראשית, להשתמש בסכין חדה, לקבל אחיזה חזקה על הבצל, לחתוך את קצה הבצל, על ידי כ 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
חותכים על 1 / 8 של אינץ מקצה השורש, ניתוק השורשים, אבל משאיר את הליבה ללא פגע. ואז מניחים את שורש הבצל על הלוח כדי לייצב אותו, וחותכים אותו לשניים, ישר דרך השורש.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
2 לקלף בחזרה את העור papery של הבצל. אם אתה רוצה, כדי לשמור על אזור החיתוך שלך נקי, לחתוך את השורשים עם העורות, אבל לחתוך רק מספיק כדי לחתוך את השורשים המבולגנים. שמור על קצה השורש ללא פגע. זה יעשה את זה קל יותר לחתוך את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
3 עם בצל חצי לחתוך בצד למטה על הלוח כדי לייצב אותו, לעשות חתכים בזווית לתוך הבצל, מקצה גזע עד שורש קצה, חיתוך, אבל לא דרך שורש קצה. עבוד את דרכך סביב קשת הבצל, מכוון את להב הסכין שלך למרכז הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
4 לעשות חתך " V " בקצה השורש של הבצל כדי לחתוך את קצה השורש הקשה, כדי לשחרר את פרוסות הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
קודם-
9
אופים את הקרום
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
1 לעשות קרום טארט קפוא: אם אתה עושה את הקרום שלך (במקום להשתמש קרום קפוא מוכן כבר), לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות, למעגל 12 אינץ'. מתאים למחבת טארט עגולה 9 על 1 1/2 אינץ '(או צלחת פאי 9 אינץ'), לחיצה על הבצק לפינות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
העברה למקפיא לצנן במשך 30 דקות.
12
2 קו קרום קפוא עם רדיד ומשקולות עוגה: מחממים תנור ל 350°f. קו מאפה עם רדיד אלומיניום, לחיצה על הפינות והקצוות, המאפשר רדיד נוסף בצדדים (הם יהיו הידיות שלך כאשר אתה מסיר את רדיד).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
ממלאים לפחות שני שלישים עם משקולות אפייה-שעועית יבשה, אורז, מטבעות נחושת, או משקולות עוגה קרמיקה או מתכת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
אופים ראשון במשך 15 דקות, להסיר מהתנור ולתת מגניב כמה דקות. בזהירות להסיר רדיד אלומיניום ומשקולות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר משקולות ואופים שוב: לתקוע את החלק התחתון של מחבת העוגה עם הקוצים של מזלג ולחזור לתנור ואופים 10 דקות נוספות או עד זהב קל. (חורים במזלג הם לכל אוויר לברוח.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
העברה מתלה חוט מגניב בעת ביצוע מילוי.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4
Caramelizing הבצל והכנת קיש
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
הבצל ייקח כשעה לבשל על הכיריים לפני שהם מוכנים להיכנס לקיש. אז עיתוי חכם, אם אתה עושה את כל קיש מאפס, זה הגיוני להתחיל על הבצל ברגע שיש לך לשים את הקרום לתוך המקפיא להירגע לפני האפייה מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת סאוטה גדולה וכבדה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצלים ומפזרים מעט מלח עליהם. מבשלים, ערבוב מדי פעם במשך 10 דקות, עד הבצלים התרככו ושקופים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 40 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל משחימים היטב. (ראה כיצד Caramelize בצל לפרטים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים 2 כפיות חומץ בלסמי ומבשלים 10 דקות יותר, עד בצל הם קרמל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר מהחום.
1
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה כדי לתפוס כל ריצה-off יכול להיות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מפזרים חצי מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
מורחים בצל על הגבינה ולאחר מכן למעלה עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
בקערה בינונית, להקציף יחד חלב, שמנת וביצים. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שפוך על העוגה.
1
מעבירים לתנור, ואופים עד רק להגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך כ 10-15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. הברוט הבציר צ ' ארלס Heidsieck עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 94 דולר לבקבוק.
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צהוב זהוב מבריק, מבריק עם ניצוצות של ירוק ותסיסה עדינה. האף מורכב עם הערות של הדרים מסוכרים ופירות יבשים, עם גוונים של פקאן ואגוז לוז. ההתקפה היא שופעת חיים ומותקת לפני ציר למרקם עגול, נדיב יותר, ההלוואות לצפיפות יוד ומינרליות בולטת יותר. הגימור הארוך מבטא שפע של ניחוחות עשירים, הערות פורשות של קרמל והדר, כגון yuzu.תערובת: 60% פינו נואר, 40% שרדונה