קיש קרום תפוחי אדמה
קיש קרום תפוחי אדמה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קמח, מלח, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחצי וחצי הקרם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: קיש עם קרום תפוחי אדמה, קיש עם קרום תפוחי אדמה, ו קיש עוף עם קרום תפוחי אדמה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו מרכיבי קרום; לחץ לתוך 10 אינץ ' משומן היטב. צלחת פאי צלחת עמוקה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20 דקות.
להסיר מתנור; להפחית חום כדי 350 מסופק.
מוסיפים 1 כוס גבינה, בצל, חזיר וברוקולי לקליפת המאפה.
מקציפים את הביצים, השמנת, המלח ואגוז המוסקט; יוצקים מעל ברוקולי.
אופים 35-40 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.