קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קלמנטין סורבטו

קלמנטין סורבטו
Clementine Sorbetto is a ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 130 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר, סירופ תירס, מיץ לימון מתוח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סורבטו שוקולד, מתוק דובדבן Sorbetto, ו לימון-ג'ינג'ר סורבטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, מרתיחים סוכר ומים 1/2 כוס מעל חום גבוה רק עד הסוכר מתמוסס. מערבבים בסירופ תירס ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בקערה, לשלב סירופ עם מיצים. להקפיא 9-in מתכת. מחבת מרובעת. להקפיא תערובת מיץ במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר sorbetto למחבת הקרה, לכסות, להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו sorbetto להתרכך במקרר 20 דקות לפני ההגשה בקערות מצוננות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הפוך קדימה: להקפיא עד 1 שבוע.
6
בואו לרכך בטמפרטורת החדר כ -30 דקות, ולאחר מכן לשבור לחתיכות. להסתחרר בקבוצות במעבד מזון עד חלקה, ואז לגרוף לתוך מנות קרות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מגישים באופן מיידי.