קלמרי מטוגן יבש
קלמרי מטוגן יבש עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 4421 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 476 גר' של שומן. אם יש לכם שמן בוטנים, קמח תירס, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קלמרי מטוגן, קלמרי מטוגן, ו אל פארול מטוגן קלמרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שמן הבוטנים בתנור הולנדי 4 עד 5 ליטר ומניחים מעל חום בינוני גבוה.
חום שמן עד שהוא מגיע 375 מעלות F.
יש לשטוף את הדיונון ביסודיות ולטפוח יבש.
חותכים את זרועות חצי לאורכו והצינורות לטבעות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מניחים את הקמח ואת קמח התירס לקערת ערבוב בינונית ומערבבים לשלב. בתוך חופנים קטנים, לדלות את הדיונון בתערובת קמח תירס לנער את העודף. בקבוצות, בעדינות להוריד את הדיונון לתוך השמן החם. לבשל במשך 1 דקה. הדיונון לא יהיה השחמה, אבל זהוב קלות בצבע.
הסר את הדיונון ולהעביר מתלה קירור התהפך להגדיר מעל מחבת גיליון מרופדת בעיתון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך. חזור עד שכל הדיונון מבושל. הקפד לבדוק את הטמפרטורה של השמן לפני כל אצווה כדי להבטיח שזה 375 מעלות F.