קלמרי מטוגן יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, לימונים, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-394 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. הציון הזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קלמרי מטוגן, קלמרי מטוגן, ו קלמרי מטוגן.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
יוצקים מספיק שמן לסיר גדול וכבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מחממים על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס.
4
מערבבים את הקמח, הפטרוזיליה, המלח והפלפל בקערה גדולה. עובדים בקבוצות קטנות, זורקים את הדיונון לתערובת הקמח לציפוי. מוסיפים בזהירות את הדיונון לשמן ומטגנים עד להזהבה פריכה וחיוורת מאוד, בערך 1 דקה לכל אצווה. בעזרת מלקחיים או כף מחוררת מעבירים את הקלמרי המטוגן לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את טריזי הקלמרי והלימון המטוגנים על צלחת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
6
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מגישים עם רוטב המרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8
בסיר קדירה גדול מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים בצל ושום ומקפיצים עד שהם רכים ושקופים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.