קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

קלצונה עוף ובזיליקום

קלצונה עוף ובזיליקום
קלצונה עוף ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך פלפל, בזיליקום, חזה עוף טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו גבינת עיזים, בזיליקום ונקניקיות איטלקיות, מנגל עוף קלצונה , ו מנגל עוף קלצונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שום ועוף למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד, ערבוב להתפורר. מערבבים ברוטב פיצה ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
5
בואו לעמוד 10 דקות.
6
פורסים בצק על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול; חותכים בצק לרבעים. Pat כל חלק לתוך מלבן 8 x 6inch. מחלקים תערובת עוף באופן שווה בין מלבנים; העליון כל מנה עם 2 כפות גבינה. עבודה עם מלבן אחד בכל פעם, לקפל את הבצק לשניים מעל מילוי, צובט קצוות לאטום. חזור על הנוהל עם המלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון