קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

קנה סוכר רך לשרת גלידה

קנה סוכר רך לשרת גלידה
קנה סוכר רך לשרת גלידה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. לך לחנות ותביא את קצ'אסה, קנה סוכר, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מייפל קינמון רך לשרת גלידה, בננה שוקולד רך לשרת "גלידה" {Vegan}, ו גלידת אבוקדו עם גלידה רכה משוקולד קרמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם סכין כבד או סכין קצבים, לחתוך קנה סוכר למקטעים 4 3 אינץ'. פיצול כל קטע לרבעים לאורך, ולאחר מכן לארגן לחתוך בצד על תבנית אפייה. מבשלים תחת מטלית במשך חמש דקות, רק עד המשטחים לחתוך נראה יבש מעט. באמצעות הסכין הכבד שלך, לקלף את העור החיצוני משם קוצצים מקל לתוך גושים קטנים. תהליך במעבד מזון עד מקל שבור ודומה זנגביל טחון. אתה צריך בין 1 1/4 ו 1 1/2 כוסות של קנה סוכר טחון.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
קליברקליבר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
יוצקים 1/4 כוס חצי חצי לתוך קערה קטנה ושלוש כפות באחר.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להקציף קורנפלור לתוך הקערה הראשונה עד לא גושים להישאר ומפזרים ג ' לטין מעל הקערה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
שאר חום של חצי וחצי בסיר כבד על חום בינוני עד שזה מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הסר מהחום, מערבבים בקני סוכר, ומכסים לתת תלול במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
6
להחזיר חלב לרתיחה על חום נמוך בינוני, הוספת סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
לטאטא תרחיף תירס ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג צורות אצבע סחוב על הגב של כף משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מקפלים 18 אינץ ' של גזה על עצמו ומניחים מעל מיכל אטום. מסננים פודינג דרך בד. לאסוף פינות בד ולסובב לתוך צרור הדוק. לסחוט צרור חזק לנקז את פודינג, ואז להשליך. מערבבים בתערובת ג 'לטין וcachaça עד מתמוסס ג' לטין. הגדר במקרר לצנן עד להגדיר, לילה או לפחות ארבע שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
9
הבסיס יהווה ג ' ל מתנודד כאשר מוגדר. נטישה במכונת גלידה עד הגלידה יש את המרקם של לשרת רך והוא בכלל לא נוזל. לאכול מיד,או לצנן במקפיא במיכל אטום. כדי להחזיר את מרקם הגשה רך, לתת להפשיר גלידה עד סף התכה לאחר הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה