קפה פלאן (פלאן דה קפה)
פלאן קפה (flan de café) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פצפוצי שוקולד, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פלאן קפה (פלאן דה קפה), Café Con Leche Flan, ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני).
הוראות
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי לצפות את הבסיס עם הקרמל. עבוד מהר ככל שהקרמל יתקשה מהר ככל שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350° F.
מוסיפים את הביצים, חלמונים ביצה 1 ½ סוכר כף לבלנדר ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החלב המרוכז, שמנת כבדה, קינמון, קפה ותמצית וניל ומערבבים למשך 1 דקות נוספות.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins caramelized במחבת קלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 hours.To מגישים, בזהירות להפעיל סכין סביב קצה ramekin, לכסות עם צלחת הגשה, להעיף אותו בעדינות להסיר את ramekin המאפשר הקרמל לרוץ על הצדדים ולהוסיף פצפוצי שוקולד על גבי.