מוסיפים את הפלפלים והבצל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שרק מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
הוסף רסק עגבניות, קטשופ,כף הנותרים ראס אל hanout ונותר 1/2 מלח כפית. מערבבים ולאפשר חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ras El Hanout
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
(או או רגיל)
8
להוסיף שום לימון משומר או גרידת לימון. מבשלים שתי דקות, ערבוב, ולאחר מכן להוסיף יין אדום. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה אחת לפני הוספת עגבניות, מרק ועלי דפנה. אם הבשר אינו מכוסה בנוזל, להוסיף קצת יותר מים עד שהוא שקוע בנוזל. חזור לרתיחה, לכסות, ולהעביר לתנור לבשל עד בקלות shreddable עם מזלג מכרז, 2 עד 2 1/2 שעות.
כאשר הבשר כמעט סיים, חום נשאר 1 כף שמן זית בסיר בינוני להגדיר חום בינוני-גבוה. כאשר הנפט מנצנץ, להוסיף קוסקוס, מערבבים ולאפשר טוסט במשך שלוש דקות לפני הוספת מלאי. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד הנוזל נספג, על 12 דקות.
כאשר הבשר נעשה, להסיר אותו מן הסיר. טעם רוטב ועונה לטעום עם מלח ופלפל. באמצעות סכין חדה, לחתוך את החזה כנגד התבואה לתוך 1/4 " - פרוסות עבות. Fluff קוסקוס עם מזלג ומקשטים עם פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.