טרגון קציץ בשר דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 600 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בשר חזיר טחון, ביצים, טרגון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-אפשר להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד איך מכינים קציץ בשר, טרגון! רוטב לסלט דבש דיז'ון וטרגון, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא נהגה להכין.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה גדולה, מערבבים את הבשר ואת בשר חזיר בעדינות ללוש אותם יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הפפריקה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נוזל-אונקיות מים טריים
5
מוסיפים את שאר המרכיבים.
6
מערבבים לתערובת.
1
מחממים סיר קטן ומוסיפים את השמן הצמחי. כשהשמן מתחיל לעשן, מנמיכים את האש ומוסיפים חתיכה קטנה מהתערובת. מבשלים 1 עד 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוציאים מהתבנית וטועמים. בדוק תיבול. אם לח מדי, הוסף עוד פירורי לחם. אם יבש מדי, להוסיף ביצה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למרקם חלק וניתן למריחה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעצבים את הבשר לכיכר ומניחים אותו במרכז תבנית מרופדת בנייר אפייה. שימוש במחבת ללא קצוות גבוהים יניב קציץ בשר עם קרום. מבשלים, ללא הפרעה, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברישים אותו בקטשופ נוסף ומורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים עד שהבשר יציב כשנוגעים בו או כאשר יש לו טמפרטורה פנימית של 150 מעלות צלזיוס, כ-45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים מהתנור, יוצקים עודפי שומן ומניחים לו" לנוח " 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.