קציצות בשר אפויות על האש
קציצות בשר אפויות ברוטב ברביקיו הן מנה ראשונה ל-20 מנות. תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 117 קלוריות . 83 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קטשופ, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגנייה מרשים של 0% . רגלי עוף אפויות ברוטב ברביקיו , קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , ומגלשני פורטובלו צלויות ברוטב ברביקיו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים בקערה גדולה בשר בקר טחון, פירורי קרקרים, בצל קצוץ, חלב, ביצים ומלח.
מרדדים 20 כדורי בשר ומסדרים על תבנית אפייה עם שוליים.
טורפים יחד בקערה את הקטשופ, המים, הסוכר החום ואגוז המוסקט.
יוצקים את התערובת על כדורי הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהכדורים כבר לא ורודים במרכז, כ-45 דקות.