כדורי בשר ללא בשר: Polpette di לופו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 479 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, גזר, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Polpette di melanzane (חצילים'כדורי בשר'), כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף (Polpette di Fagioli רוסי בסלסה פיקנטה), ו קציצות ללא בשר.
הוראות
1
בקערה גדולה מוסיפים את פרוסות הלחם והחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן לשבת עד הלחם ספוג דרך, ואז לסחוט יבש. להתפורר ולקרוע את הלחם הטבול לחתיכות קטנות יותר ולעבד במעבד המזון, באמצעות פולסים מהירים, כדי להניב פירורים ספוגים 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מערבבים את הפירורים בקערה עם ביצים, גבינה, עשבי תיבול, ושום, הוספת מלח ופלפל, לפי הטעם. טופס לתוך כדורים עגולים על 2 אינץ ' בקוטר. מניחים בצד על מתלה או צלחת להתייבש במשך כ 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בסיר או מחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן לטמפרטורה טיגון, על 360 מעלות F, ומטגנים את כדורי הלחם עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את הכדורים כפי שהם חומים ולנקז על מתלה מכוסה מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
תכין את רוטב העגבניות. מסדרים את הכדורים על מגש ומכסים קלות עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מגישים באופן מיידי.
1
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, על 30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.