קציצות נקניק הודו Herbed
אם יש לכם חלב, פטריות שיטאקה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו קציצות נקניק הודו, קציצות נקניק הודו, ו קציצות נקניק הודו (מתכונים דומים).
הוראות
בסל ספינת קיטור להגדיר מעל מים רותחים, קיטור תפוחי אדמה עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 18 דקות.
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את תפוחי האדמה וגרר אותו בגסות.
חום 1 כפית של שמן צמחי במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 3 דקות.
אם משתמשים בשד טורקיה קוביות, דופק במעבד מזון עד הקרקע גס או לרכך ביד.
מוסיפים את טורקיה הקרקע לתערובת הפטרייה עם תפוחי האדמה, בשר חזיר, חלב, פטרוזיליה, מרווה, טימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לשמונה קציצות 3 אינץ'.
מחממים את הנותרים 1 כפית שמן צמחי במחבת nonstick הגדולה.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד משחימים היטב מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
הפוך קדימה: הקציצות ניתן בקירור, מכוסה, עד 2 ימים.
הערות: מנה אחת: קלוריות 229 קק "ל, חלבון 34 gm, פחמימות 11 gm, כולסטרול 82 מ" ג, סך שומן 3 gm, שומן רווי 1 gm