אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קציצות עוף פולניות יכול להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 99 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גזר, פטרוזיליה, שמן זית כתית נוסף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-984 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציצות בשר עוף פולניות - 5 נקודות, מייק של פולני עוף חנוק, ו העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ קישואים, לקלף גזר ובצל. מגררים את הירקות עם פומפיה יד או מעבד מזון עם גריסת דיסק מצורף עם חורים בסדר. אני מציע להשתמש במעבד מזון, אתה יכול יד באח אם אתה מעדיף. אתה יכול לרכך את הבצל ולא לגרר אם אתה מעדיף, כל עוד אתה לרכך אותו מאוד fine.In קערת ערבוב, לשלב קישואים מגורדים, גזר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעית
פומפיה
2
להוסיף פירורי לחם, ביצה מוכה ותבלינים. מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת עוגה טבעית באריזה
3
מוסיפים עוף טחון ותרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מערבבים היטב עד משולב היטב. טופס את התערובת לתוך קציצות עם 1/4 כוס תערובת בשר כל. התערובת היא מעט דביקה; אני אוהב לרסס את הידיים שלי עם תרסיס שמן בישול קטן או מים לפני יצירת הקציצות. אם התערובת היא רכה מאוד או דביקה ואתה מתקשה להרכיב את הקציצות, להוסיף עוד פירורי לחם עד הקציצות הם עובש (הם צריכים להיות רכים ודביקים אבל עדיין עובש).
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת חתוכה עם צדדים גבוהים ומכסה מעל חום בינוני. קציצות מטוגנות בשמן, 6-7 בכל פעם כדי למנוע צפיפות במחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים את הקציצות במשך 4 דקות בכל צד (8 דקות בסך הכל). כאשר סיים בישול, להסיר ולהניח בצד. המשך עד שכל הקציצות מבושלות ומשחימות, הוספת שמן זית יותר למחבת במידת הצורך כדי למנוע sticking.To הפוך את הרוטב, להוסיף גזר מגורר, בצל טחון, מלח, פלפל ופפריקה לאותו מחבת השתמשת לטגן את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טריים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רוטב טבסקו מקומט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הוסף עוד שמן במידת הצורך. לגרד כל חתיכות חומות מלמטה של המחבת כמו שאתה מבשל.מבשלים עד בצל רך שקוף, ולאחר מכן להוסיף מלאי. מבשלים במשך 15-20 דקות, או עד גזרי הגזר הם מאוד רך והרוטב הוא כתום. להתאים תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות