אם יש לך מלח, רוטב עגבניות, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קציצות קיפוד, קציצות קיפוד, ו קציצות קיפוד II.
הוראות
1
בקערה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים בשר ומערבבים היטב. צורה לתוך 1-1/2-in. ביצים. במחבת גדולה, כדורי בשר חומים בשמן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים רוטב עגבניות, מים, סוכר חום ורוטב ווסטרשייר; לשפוך מעל כדורי בשר. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה.