קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

קציר פוקצ'ה

קציר פוקצ'ה
קציר פוקאצ'יאן צמחוני לחם. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, מים, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קציר פוקצ'ה, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 1 3/4 כוסות מים פושרים (105 מעלות F עד 110 מעלות F), השמרים, 1/2 כוס שמן זית וכף 1 כל סוכר טורבינדו ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מערבבים על מהירות בינונית עד שמרים וסוכר להתמוסס, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את שני הקמחים ומערבבים במהירות בינונית כדי ליצור בצק חלק אך דביק, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
לתקוע את חתיכות חמאה לתוך הבצק, ריווח אותם באופן שווה בנפרד. (לא לערבב.) לכסות את הבצק בניילון נצמד ולהניח בצד במקום חם עד הוכפל בגודל, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מערבבים את הבצק עם הוו הבצק במהירות נמוכה רק עד שיש פסים של חמאה לאורך כל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
שים את הענבים והצימוקים בקערה בטוחה למיקרוגל, לכסות באופן רופף ומיקרוגל עד עסיסי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
בואו מגניב, ואז לסנן דרך מסננת, להשליך את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מברשת תבנית אפייה עם 2 כפות שמן זית. מחלקים את הבצק לשניים ומעבירים חתיכה אחת לתבנית האפייה, ומשאירים את השנייה בקערה. מכסים את שתי חתיכות הבצק באופן רופף בנייר אפייה; מניחים בצד עד שמנמן ואוורירי, כ -30 דקות. בינתיים, לשים אבן פיצה או הפוך מסגרת אפייה על מתלה התנור הנמוך ביותר ולחמם מראש את התנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מורחים את הבצק על תבנית האפייה כך שהוא ממלא את המחבת, מעמעמים אותו בקצות האצבעות. לפזר חצי תערובת ענבים-צימוקים באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים את חתיכת הבצק הנותרת למעלה וממתחים אותה כדי לכסות את פיסת הבצק התחתונה. (אל תדאג אם הבצק דמעות.) לפזר את האגוזים ואת תערובת ענבים-צימוקים הנותרים על גבי; גומה את הבצק בכל רחבי עם קצות האצבעות שלך, תוקע את הציפוי לתוך הבצק. מכסים באופן רופף קלף ומניחים בצד עד שהבצק עולה מעל צדי תבנית האפייה בכ-1/2 אינץ', 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
11
מערבבים את הסוכר 1/4 כוס הנותרים, כוסברה, רוזמרין, 3/4 הנותרים מלח כפית ופלפל; מפזרים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מניחים את תבנית האפייה על האבן החמה ואופים 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F ואופים עד פוקאצ ' ה הוא זהב מעיינות בחזרה כאשר לחוץ, 20 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן זית; לתת מגניב במחבת 15 דקות, ואז להעביר מתלה כדי להתקרר מעט או לתת מגניב לחלוטין להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo