קרוסטטה אפרסק-משמש כפרי
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, גרידת לימון, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אפרסק כפרי ופירות יער קרוסטטה, עוגת תפוחים כפרית קרוסטטה, ו קרוסטטה ברי כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את פרולה פסטה: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח, וגרידת לימון. דופק 5 פעמים לשלב.
הוסף חמאה חתוכה ודופק עד שהוא בגודל של אפונה, על עוד 5 פולסים.
בקערה קטנה, להקציף יחד ביצה, חלמון ביצה, שמנת כבדה, וניל.
מוסיפים לקערה של מעבד מזון עם מי קרח. דופק עד הבצק מגיע יחד, הוספת עוד מי קרח על ידי כפית, במידת הצורך. מחלקים את הבצק לשניים, לעטוף בניילון נצמד, ומקררים במקרר לפחות 1 שעה.
התאם מתלה תנור למיקומים עליונים ותחתונים-בינוניים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. קח חתיכת בצק אחת מהמקרר ולהתגלגל על משטח מקורנן קלות עד שהוא 9 על ידי 9 אינץ ' מרובע. מקפלים גבול 1 אינץ 'בכל הצדדים, מה שהופך את טארט כ 8-by 8-אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה. חזור על התהליך עם פיסת הבצק השנייה. עיוור לאפות קרום במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור ולתת מגניב מעט.
מניחים 1/2 ריבה כוס על גבי קרוסטטה אחת ולהשתמש סכין או מברשת בצק כדי להפיץ את הריבה כדי למלא את הפנים של הטארט.
מניחים פרוסות של אפרסקים למעלה, ויוצרים שתי שורות אופקיות צמודות.
מפזרים 1 1/2 כפית סוכר. חזור עם הקרוסטטה השנייה.
מברשת קצוות של crostata עם ביצה לשטוף.
אופים קרוסטטות עד הקרום הוא זהב ופירות רכים, כ 30 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה או אחר מיצים יפעל.