תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל טלה מטוגן ברוטב רימונים. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, בצל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבש צלוי ברוטב רימונים, שמן זית-חצילים מטוגנים ברוטב עגבניות ורימונים טרי, ו כבש צלוי עם רימון-רוטב תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום בשליש הנמוך ביותר של תנור מחממים ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן חום בסיר גדול כבד או תנור הולנדי על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים את כל עצמות הטלה ומבשלים עד חום, פונה לעתים קרובות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות טלה
4
להעביר עצמות לצלחת. כבש העונה עם מלח ופלפל לדלות ביסודיות בקמח.
מוסיפים בצל ושום לסיר ומבשלים עד הבצלים הם רק זהובים, מגרד את חתיכות משחי, על 5 דקות. להחזיר טלה לסיר. מסדרים עצמות סביב כבש. מערבבים במלאי את 7 המרכיבים הבאים. מביאים נוזלים לרתיחה. טלה מעושן. מכסים; אופים עד כבש רך כאשר פירסינג עם סכין חדה ארוכה, מפנה פעם אחת, על 2 שעות 15 דקות. מגניב; כיסוי וצינה בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב