קרם ברולה מפוזר שוקולד
המתכון שוקולד זרועים קרם ברולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו-40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך שמנת כבדה, חלמונים, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות.
בסיר בינוני, לחמם את הקרם, חצי וחצי שעועית וניל על חום בינוני רק עד שזה מגיע לרתיחה. מיד לכבות את החום. להפריש להחדיר במשך 10 דקות. בקערה גדולה, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר רק עד בשילוב.
לטאטא כל הזמן, בהדרגה לשפוך את תערובת קרם חם. מסננים את התערובת לתוך קנקן כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל.
יוצקים את התערובת לתוך 4 עד 6 ramekins עמיד למים ולסדר באמבט מים חמים.
מפזרים את פודינג עם שבבי שוקולד.
אופים במרכז התנור עד כמעט להגדיר אבל עדיין jiggly במרכז, 30 עד 40 דקות. (רפרפת תסיים בישול כפי שהוא מתקרר.)
הסר מאמבט המים ולתת מגניב 15 דקות. בחוזקה לכסות כל ramekin עם פלסטיק לעטוף, לוודא הפלסטיק לא לגעת פני השטח של פודינג. מקררים לפחות 2 שעות או עד מוכן לשרת. כאשר מוכן לשרת, מחממים את המטגן כדי חם מאוד (או לפטר את לפיד המטבח שלך). לחשוף את ramekins. כדי להפוך את ציפוי הסוכר, יוצקים כמה סוכר שאתה יכול להתאים על גבי 1 של פודינג.
יוצקים את הסוכר שנותר על פודינג הבא. חזור עד שכל רפרפת מצופה. זרוק את כל הסוכר שנותר.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה צלייה עד הסוכר נמס היטב השחמה, על 2 דקות.
בואו מגניב 1 דקה לפני ההגשה.