קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

קרם טרגון עוף אופים

קרם טרגון עוף אופים
קטיפתי טרגון עוף אופים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, קמח אורז, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 229 אוהדים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף טרגון קרמי, סלט עוף טרגון קרמי, ו עוף קרמי עם אספרגוס & טרגון.

הוראות

1
מערבבים חצי שמן וקמח בסיר (את החום), ואז להתמזג בחלב סויה (זה חייב להיות מעורבב היטב לפני החימום). מביאים את הרוטב לאט לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ואז מבשלים במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום, לכסות עם גדולנייר חסין ולהניח בצד.
3
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
לחמם את השמן שנותר במחבת, להוסיף את העוף, ואז לטגן עבור 2-3 דקות או עד חום (זה רגיל להיות מבושל דרך).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
העברה לצלחת gratin חסינת oven.
6
מוסיפים את הבצל למחבת ומטגנים במשך 2-3 דקות. כף מעל העוף, ואז למעלה עם עגבניות ואספרגוס. שים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
שים את הסוכר והחומץ במחבת. מערבבים מעל חום בינוני עד שהסוכר הוא צבע קרמל כהה, ולאחר מכן מוסיפים את המניה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לטאטא לתוך רוטב החלב עד מעורבב, עונה, ואז להוסיף את טרגון. רוטב כפית על העוף והירקות, מפזרים פירורים וגבינה, ואז אופים במשך 20 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות