קרם טרגון עוף אופים
קטיפתי טרגון עוף אופים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, קמח אורז, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 229 אוהדים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף טרגון קרמי, סלט עוף טרגון קרמי, ו עוף קרמי עם אספרגוס & טרגון.
הוראות
מערבבים חצי שמן וקמח בסיר (את החום), ואז להתמזג בחלב סויה (זה חייב להיות מעורבב היטב לפני החימום). מביאים את הרוטב לאט לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ואז מבשלים במשך 1 דקות.
הסר מהחום, לכסות עם גדולנייר חסין ולהניח בצד.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
לחמם את השמן שנותר במחבת, להוסיף את העוף, ואז לטגן עבור 2-3 דקות או עד חום (זה רגיל להיות מבושל דרך).
העברה לצלחת gratin חסינת oven.
מוסיפים את הבצל למחבת ומטגנים במשך 2-3 דקות. כף מעל העוף, ואז למעלה עם עגבניות ואספרגוס. שים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
שים את הסוכר והחומץ במחבת. מערבבים מעל חום בינוני עד שהסוכר הוא צבע קרמל כהה, ולאחר מכן מוסיפים את המניה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 1 דקות.
לטאטא לתוך רוטב החלב עד מעורבב, עונה, ואז להוסיף את טרגון. רוטב כפית על העוף והירקות, מפזרים פירורים וגבינה, ואז אופים במשך 20 דקות או עד מבושל דרך.