קרם צונן של מרק קישואים עם מולים ונענע טרי
קרם צונן של מרק קישואים עם מולים ונענע טרי נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 381 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מרק עוף במלח נמוך, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו קרם צונן של מרק קישואים עם מולים ונענע טרי, מרק קישואים צונן עם סלסה ירקות טריים, ו מרק אפונה צונן עם נענע ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, שום, טימין; sauté עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מוסיפים 4 כוסות יין; מביאים לרתיחה.
מוסיפים מולים; מכסים ומבשלים עד מולים פתוחים, כ 5 דקות (להשליך כל מולים שאינם פתוחים). באמצעות כפית מחוררת, להעביר מולים לקערה גדולה; מגניב מעט.
הסר מולים מן פגזים; מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש. מסננים תערובת מניות וכל נוזל mussel שנצבר לתוך קערה בינונית; להשליך ירקות.
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
להוסיף קישואים; sauté עד מכרז אבל לא חום, על 20 דקות.
הוסף 2 1/2 כוסות מלאי מתוח. מביאים לרתיחה. מגניב במקצת. מרק פירה קישואים בקבוצות בבלנדר עד חלקה.
העברה לסיר גדול; מערבבים בקרם. רזה עם מלאי מתוח יותר,אם תרצה. שמור כל מלאי שנותר לשימוש נוסף. מתבלים במלח ופלפל. מקררים עד קור, כ 4 שעות. (מרק ומולים ניתן לעשות 6 שעות קדימה. מכסים בנפרד; לשמור מקורר.)
מחלקים מרק קישואים בין 6 קערות. מעל כל אחד עם מולים, חלוקת שווה.