קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

קרמל מלוח & פרוסה של מיליארדר חמאת בוטנים

קרמל מלוח & פרוסה של מיליארדר חמאת בוטנים
המתכון קרמל מלוח & פרוסה של מיליארדר חמאת בוטנים יכול להתבצע בערך 1 שעה ו -40 דקות. אתה מקבל תבלין שמגיש 15. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פחיות g קרמל ציפורן, מלח ים קשקשי או, קמח, וחמאה. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים בצק עוגיות מיליארדר ברים, קרמל מלוח חמאת בוטנים ברים, ו חטיפי קרמל מומלחים עם חמאת בוטנים.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
גריז קו 20 x 30cm מלבני עוגה פח עם אפיית קלף הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא עם 2 רצועות ארוכות של קלף.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
שים את החומרים לבסיס במעבד מזון בליץ עד שהוא מתחיל להתקבץ יחד אל תדאג אם הבוטנים עדיין קצת מסורבלים, הם יוסיפו מרקם מקסים. טיפ על משטח העבודה שלך ללוש בקצרה כדי להפגיש כמו בצק. לחץ על הבצק לתוך בסיס הפח שלך בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
אופים במשך 25 דקות עד הזהב, ואז להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי להפוך את שכבת חמאת בוטנים, להמיס את החמאה וחמאת בוטנים במחבת קטנה ומערבבים עד חלקה. מסננת את הסוכר הדובדבן לתוך קערה, ואז לשפוך את תערובת החמאה החמה ומערבבים לשלב. בעוד התערובת היא עדיין חמה, לשפוך על הבסיס להחליק עם מרית. צ ' יל במשך 2 שעות עד סט.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כדי להפוך את שכבת הקרמל, לשים את הקרמל והמלח במחבת, להעלות לרתיחה ומבשלים במרץ במשך 2-3 דקות, לטאטא ברציפות, עד שהצבע כהה גוון או שניים והקרמל מתעבה מעט. השאירו את הקרמל להתקרר במשך 20 דקות (ראה טיפים, להלן). לאחר התקררות, יוצקים אותו על שכבת חמאת בוטנים ולחזור למקרר במשך 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים בקושי. בינתיים, לשים את הטופי ואת החלב בסיר קטן חום בעדינות. הם יתקבצו יחד ויתקשו להמיס בהתחלה, אבל לשמור על חימום ובסופו של דבר הם יהפכו לרוטב טופי נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
טופי.טופי.
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את הפח מהמקרר ושופך את השוקולד על שכבת הקרמל המלוחה, ומפנה את הפח כדי להפיץ את השוקולד על פני השטח. השתמש בכפית כדי לטפטף במהירות את הקרמל על השוקולד בתבנית מסוחררת דקה (או ראה קצה, להלן). אם הטופי מתחיל להיות עבה מדי, מוסיפים עוד חלב או שמנת ומחזירים אותו לחום עד שהוא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
טופי.טופי.
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
מפזרים על פתיתי מלח הים ומחזירים את הפח למקרר כדי להתקרר במשך 2 שעות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם