קרספל תירס עם מסקרפונה וצלפים
תירס קרספל עם מסקרפונה וצלפים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 289 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרעיני תירס, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו קרספל תירס עם מסקרפונה וצלפים, עוף עם מסקרפונה, צלפים ולימון, ו פיצה סלמון מעושן עם מסקרפונה וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את גרעינים תירס לפירה גס. בקערה בינונית, להכות את הביצים לערבב. מערבבים את מחית התירס, קמח ומלח, ואז להקציף בחלב. מערבבים את 2 כפות חמאה מומסת, מכסים בניילון נצמד ומקררים את הבלילה תירס לפחות 1 שעה או לילה.
תן לבלילה לחזור לטמפרטורת החדר, ואז לטאטא את זה בעדינות.
מחממים מחבת 8 אינץ ' קרפה או מחבת nonstick. לטבול מגבת נייר לתוך כ 2 כפות של חמאה מומסת ולשפשף את החלק התחתון ואת הצד של מחבת הקרפ בנדיבות עם החמאה. הגדר את המחבת על חום גבוה בינוני.
יוצקים 3 כפות של הבלילה ולהטות את המחבת כדי להפיץ אותו באופן שווה; יוצקים כל הבלילה עודף בחזרה לתוך הקערה. לבשל את קרספלה עד השחמה על הקרקעית, על 1 דקה. הפעל את קרספלה ומבשל את הצד השני במשך כ -10 שניות, ולאחר מכן להחליק אותו על תבנית אפייה. חזור עם הבלילה הנותרת כדי להפוך 12 קרספל, חופפים אותם מעט על תבנית האפייה. ממש לפני ההגשה, לכסות את קרספל רופף עם נייר ולחמם אותם מחדש בתנור במשך כ 3 דקות.
מורחים את הצד החיוור של כל קרספלה עם 2 כפות של מסקרפונה. למעלה עם 1 כף של בצל ירוק להתגלגל או לקפל לרבעים. הגדר 2 קרספל על כל צלחת, מפזרים 1 כפית של צלפים וחלק מהבצלצלים הנותרים ומגישים בבת אחת.
המלצת יין: הטעמים העדינים והמרקם השמנתי של המסקרפונה והמתיקות של קרספלה המבוססת על תירס קוראים ליין מבעבע עגול ועשיר בטעם עם מרקם מילוי פה. היין זקוק גם למספיק חומציות כדי לעמוד מול הצלפים החריף. ה-belavista Franciacorta Brut הלא סופרלטיבי ממלא את הצעת החוק בצורה מעוררת הערצה.
הערות: צלפים ארוזים במלח זמינים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים. ניתן להחליף צלפים בריחים ששטפו אותם.