קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים
קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם קוניאק, חמאה נוספת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים, פודינג אורז ישן עם קרמל מלוח ופקאנים קלויים, ו קרפים ברוטב קרמל.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בבלנדר תערובת עד חלקה.
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר. להתמזג שוב לפני השימוש.
מברשת 8-עד 9 אינץ ' קוטר מחבת nonstick בקלילות עם חמאה מומסת.
יוצקים בלילת scant 1/4 כוס לתוך מחבת, הטיה כדי לאפשר הבלילה כדי מעיל התחתון של מחבת. לבשל עד קרפ הוא זהב על הקרקעית, על 1 דקה. הפוך קרפ מעל ומבשלים עד חום בתחתית, כ -45 שניות.
העברה למגבת נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, מה שהופך על 24 קרפים וערימה קרפים בין מגבות נייר. מגניב.
מערבבים cajeta, חלב, חמאה בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מצטמצם 2 3/4 כוסות, על 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בקוניאק.
מקום 1 קרפ על משטח עבודה.
מפזרים 1 כף פקאנים קצוצים. מקפלים קרפ במחצית על מילוי, ואז במחצית שוב, יצירת משולש. חזור עם קרפים שנותרו, רוטב, פקאן. מסדרים קרפים בשתי צלחות זכוכית 13x9x2-inch. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה קרפים ורוטב הנותרים בנפרד. רוטב Rewarm רק עד pourable לפני המשך.)
יוצקים את הרוטב שנותר מעל קרפים.
אופים עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
מפזרים עם כל פקאנים שנותרו ומגישים.