קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים

קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים
קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם קוניאק, חמאה נוספת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים, פודינג אורז ישן עם קרמל מלוח ופקאנים קלויים, ו קרפים ברוטב קרמל.

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בבלנדר תערובת עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר. להתמזג שוב לפני השימוש.
3
מברשת 8-עד 9 אינץ ' קוטר מחבת nonstick בקלילות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
חום מעל חום בינוני-גבוה.
5
יוצקים בלילת scant 1/4 כוס לתוך מחבת, הטיה כדי לאפשר הבלילה כדי מעיל התחתון של מחבת. לבשל עד קרפ הוא זהב על הקרקעית, על 1 דקה. הפוך קרפ מעל ומבשלים עד חום בתחתית, כ -45 שניות.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
העברה למגבת נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, מה שהופך על 24 קרפים וערימה קרפים בין מגבות נייר. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מערבבים cajeta, חלב, חמאה בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מצטמצם 2 3/4 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום. מערבבים בקוניאק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
3
מקום 1 קרפ על משטח עבודה.
4
מורחים עם 1 רוטב כף.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
מפזרים 1 כף פקאנים קצוצים. מקפלים קרפ במחצית על מילוי, ואז במחצית שוב, יצירת משולש. חזור עם קרפים שנותרו, רוטב, פקאן. מסדרים קרפים בשתי צלחות זכוכית 13x9x2-inch. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה קרפים ורוטב הנותרים בנפרד. רוטב Rewarm רק עד pourable לפני המשך.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
קרפיםקרפים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
7
יוצקים את הרוטב שנותר מעל קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
8
אופים עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
9
מפזרים עם כל פקאנים שנותרו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק