קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

קרפ סוזט

קרפ סוזט
קרפ סוזט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קוניאק, ליקר בטעם כתום כגון grand marnier, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: קרפ סוזט, קרפ סוזט, ו קרפ סוזט.

הוראות

1
מקפלים קרפים במחצית, משטחים חיוורים בפנים, ולהניח, חופפים, על צלחת.
2
בקערה, מערבבים קליפת תפוז ולימון עם מיץ תפוזים ולימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
במחבת 10 עד 12 אינץ ' או צלחת שפשוף על חום גבוה, להמיס סוכר, רועד מחבת לעתים קרובות, עד שהוא הופך ענבר, על 2 דקות. להפחית את החום נמוך ולהוסיף תערובת מיץ בבת אחת; סוכר מתקשה. מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
עם 2 כפיות גדולות ועובד במהירות, להניח 1 קרפ מקופל בכל פעם ברוטב, להתהפך, לקפל crpe שוב לעשות משולש, ולדחוף לצד של המחבת. חזור כדי להרטיב ולקפל כל crpe, חופפים לפי הצורך כדי להתאים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים ליקר וקוניאק מעל crpes; כאשר ליקרים הם מעט חמים, על 30 שניות, להצית (לא מתחת מאוורר פליטה או פריטים דליקים). לנער מחבת או רוטב כפית על קרפים עד להבה מתה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
קוניאקקוניאק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תן להתבשל 1 או 2 דקות, ואז כפית קרפים ורוטב על צלחות. תלווה עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה