ראשי
הבית הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 432 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סוכר חום, מלח כשר, סלמון sockeye, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה של Norecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מחממים ל 200 מעלות F. באמצעות פינצטה, להסיר כל עצמות סיכה מן הסלמון. חותכים את הסלמון ל 2-3 חתיכות אפילו.מחית את הסוכר החום, משחת קארי ירוקה ושמן עד חלקה להתפשט בכל רחבי הסלמון.
מניחים את הפילה על תבנית אפייה ומכניסים אותם לתנור.
אופים עד החלק העבה רושם 125 F על מדחום לקרוא מיידית, על 20-30 דקות.עבור התרד, blanch במים רותחים עד רק נבול ואז לנקז, לשטוף מתחת למים קרים לסחוט כל נוזל עודף עם הידיים. בערך לקצוץ את התרד.
מחממים סיר על אש בינונית, מוסיפים טיפת שמן ואז מטגנים את השום עד שהוא הופך לחום.
מוסיפים את עלי ליים הכאפיר ומטגנים לכמה שניות.בהנחה שהפחית לא הופרעה, אמורה להיות שכבה עבה של קרם קוקוס למעלה. בזהירות לפתוח את יכול לרפרף את קרם לבן עבה מלמעלה ולהוסיף אותו למחבת, אתה צריך לקבל על חצי פחית של שמנת.
מוסיפים את הסוכר החום והמלח ומערבבים לשלב.
הוסף את התרד למחבת אל reheat.To מגישים, מורחים שכבה של תרד מוקרם למטה ואז מלמעלה עם חתיכת סלמון קלוי איטי.