רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי כל ' Ischitanan הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. אם יש לך שמן זית, שמן זית כתית מעולה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana, ארנב בסגנון של איסקיה: Coniglio כל ' Ischitana, ו Pollo all ' ischitana (עוף בסגנון איסקיה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הפסטה: לעשות תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש אותו עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
בעוד הבצק מונח, במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 4 כפות שמן עד לעישון.
אם יש לך רביולי חיתוך מערוך, לכסות את שכבת הפסטה עם שכבה עבה 1/4 אינץ ' של תערובת בס הים.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
רביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
מניחים גיליון שווה של פסטה מעל ולחץ למטה בקלילות עם הידיים. בזהירות לגלגל את 2 גיליונות יחד עם רולר כדי ליצור את רביולי. באמצעות חותך מאפה, לחתוך את הרביולי לגזרים על ידי ריצה למטה בין הרביולי.
אם אין לך רביולי חיתוך מערוך, ולאחר מכן לחתוך גיליון אחד של פסטה בכל פעם לתוך מלבנים 2 על 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
12
מניחים 1 כפית של תערובת הדגים למרכז של כל מלבן ולקפל את הפסטה למטה כמו פיסת נייר מחברת חותם כדי ליצור ריבוע 1 אינץ'. חזור עד שכל החומרים שימשו.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ממתק תמנון בריט
13
להביא 8 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 3 כפות מלח. זרוק את רביולי פנימה ומבשלים 6 עד 7 דקות, עד רך מבושל לחלוטין. בינתיים, במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', לשלב רוטב עגבניות, שמן שנותר ועלים מיורן ומניחים על חום.
מסננים את הרביולי, שומרים את מי הבישול ומוסיפים רביולי למחבת ברוטב עגבניות. לזרוק את הפסטה כדי להלביש אותו עם הרוטב, להתאים את הלחות של הרוטב עם מי פסטה, במידת הצורך, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רצועת קליפת לימון אחת
רביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
17
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום
18
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.