קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

רביולי פטריות ותרד עם רוטב חמאה צ'ייב

רביולי פטריות ותרד עם רוטב חמאה צ'ייב
רביולי פטריות ותרד עם רוטב חמאה צ'ייב דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, פלפל קאיין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, ו רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד 1 כפית שמן זית, מים, וביצים שלמות בקערה עד מעורב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה נפרדת, ועושים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבאר ומערבבים רק עד בשילוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, 5 עד 10 דקות, הוספת קמח או מים יותר לפי הצורך. לעטוף את הבצק בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; לבשל ומערבבים עד הבצל מתחיל להתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את הפטריות, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהירקות רכים והנוזל התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר.
7
מקציפים גבינת שמנת בקערה עד חלקה. מערבבים בתערובת פטריות מקורר, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, תרד, 1 כף עירית, פטרוזיליה, ופלפל קאיין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מגלגלים את בצק הפסטה לבערך 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
חותכים 3 עד 4 אינץ מעגלים באמצעות חותך עוגיות גדול.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
10
מגלגלים כל מעגל החוצה דק ככל האפשר. עבודה עם עיגול אחד בכל פעם, מברשת את הפסטה קלות עם ביצה לבן. לגרוף על 1 כף גדושה מלאה של מילוי פטריות על מרכז הפסטה, ואז לכסות עם חתיכה שנייה של פסטה, צובט את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
חותכים את רביולי אטום עם חותך עוגיות פעם נוספת כדי ליצור צורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
12
מניחים את הרביולי המוגמר על תבנית אפייה מקומטת, וחוזרים על התהליך עם שאר הפסטה והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הרביולי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הפסטה צף למעלה, 3 עד 4 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
כדי להפוך את הרוטב: להמס חמאה במחבת על חום גבוה, בישול ערבוב עד השחמה, 5 עד 7 דקות. מערבבים 1 1/2 כפיות עירית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
מגישים מעל רביולי חם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo