רוטב ברביקיו חריף דרום מערב
גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק קולב בגריל עם ירקות מעושנים, רוטב ברביקיו Chimichurri דרום מערב, פסטת דרום מערב שמנת עם רוטב יוגורט יווני חריף, ו רוטב ברביקיו חריף.
הוראות
חותכים קצה מחודד של נורת שום; מניחים שום על פיסת נייר אלומיניום, טפטוף עם שמן זית. מקפלים לסכל.
אופים ב 425 במשך 30 דקות; מגניב. לסחוט עיסת שיני שום.
שלב עיסת שום, קטשופ, והבא 12 מרכיבים בסיר גדול. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. מגניב.
יוצקים תערובת בבלנדר; תהליך עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
להזמין 1 כוס רוטב ברביקיו עבור עוף צלייה 30 הדקות האחרונות של צליה. (להשליך כל רוטב צלי שאריות.)
עוף בגריל לפי ההוראות למטה.
מגישים עוף עם רוטב שנותר.
מניחים 2 כוסות היקורי, מסקיט, או שבבי עץ אחרים במרכז ריבוע גדול של רדיד אלומיניום כבד חובה; לקפל לתוך מלבן, חותם. חורים ניקוב בחלק העליון של מנות. מחממים צד אחד של גריל, משאיר מרכז ריק, במשך 20 דקות.
מניחים מנות על באח בישול מעל צד unlit. גריל, מכוסה מכסה גריל, 2 שעות ו 15 דקות או עד שנעשה (170). Baste כפי שהורה.
בישול ישיר: גריל Preheat מעל חום נמוך, תחת 300, במשך 20 דקות.
מניחים עוף, צד עור למעלה, על באח בישול. גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום נמוך 1 שעה ו 15 דקות או עד לסיום. (אל תהפוך עוף.) Baste as directed.
בישול עקיף: להשרות 2 כוסות שבבי עץ היקורי במים קרים במשך 30 דקות; לנקז. (שבבי עץ לגריל הגז אינם ספוגים במים כי הם עטופים בנייר כסף והניח על באח הבישול.) להכין אש על ידי ערימת פחם על כל צד של גריל, משאיר מרכז ריק.
תן לפחם לבעור במשך 30 דקות, או עד שהלהבות ייעלמו וגחלים יהפכו ללבנים.
מפזרים צ ' יפס על גחלים חמות. מסדרים עוף, צד עור למעלה, על אסדת בישול במרכז הגריל (לא ישירות מעל גחלים). לבשל מכוסה מכסה גריל, במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד הסוף. (אל תהפוך עוף.) Baste as directed.
הערה: עבור שיטות אלה, אנו מעדיפים להשתמש עוף 3 קילו לחתוך עוף שלם לרבעים, אשר נוטים לבשל באופן שווה יותר. אם באמצעות חתיכות עוף, להסיר מקלות תיפוף וכנפיים מן הגריל קצת מוקדם יותר כדי למנוע מהם לשרוף.