קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ברביקיו חריף דרום מערב

רוטב ברביקיו חריף דרום מערב
גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק קולב בגריל עם ירקות מעושנים, רוטב ברביקיו Chimichurri דרום מערב, פסטת דרום מערב שמנת עם רוטב יוגורט יווני חריף, ו רוטב ברביקיו חריף.

הוראות

1
חותכים קצה מחודד של נורת שום; מניחים שום על פיסת נייר אלומיניום, טפטוף עם שמן זית. מקפלים לסכל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
אופים ב 425 במשך 30 דקות; מגניב. לסחוט עיסת שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שלב עיסת שום, קטשופ, והבא 12 מרכיבים בסיר גדול. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים תערובת בבלנדר; תהליך עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
להזמין 1 כוס רוטב ברביקיו עבור עוף צלייה 30 הדקות האחרונות של צליה. (להשליך כל רוטב צלי שאריות.)
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
עוף בגריל לפי ההוראות למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מגישים עוף עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
מניחים 2 כוסות היקורי, מסקיט, או שבבי עץ אחרים במרכז ריבוע גדול של רדיד אלומיניום כבד חובה; לקפל לתוך מלבן, חותם. חורים ניקוב בחלק העליון של מנות. מחממים צד אחד של גריל, משאיר מרכז ריק, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים מנות על באח בישול מעל צד unlit. גריל, מכוסה מכסה גריל, 2 שעות ו 15 דקות או עד שנעשה (170). Baste כפי שהורה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
בישול ישיר: גריל Preheat מעל חום נמוך, תחת 300, במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מניחים עוף, צד עור למעלה, על באח בישול. גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום נמוך 1 שעה ו 15 דקות או עד לסיום. (אל תהפוך עוף.) Baste as directed.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
בישול עקיף: להשרות 2 כוסות שבבי עץ היקורי במים קרים במשך 30 דקות; לנקז. (שבבי עץ לגריל הגז אינם ספוגים במים כי הם עטופים בנייר כסף והניח על באח הבישול.) להכין אש על ידי ערימת פחם על כל צד של גריל, משאיר מרכז ריק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
תן לפחם לבעור במשך 30 דקות, או עד שהלהבות ייעלמו וגחלים יהפכו ללבנים.
3
מפזרים צ ' יפס על גחלים חמות. מסדרים עוף, צד עור למעלה, על אסדת בישול במרכז הגריל (לא ישירות מעל גחלים). לבשל מכוסה מכסה גריל, במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד הסוף. (אל תהפוך עוף.) Baste as directed.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הערה: עבור שיטות אלה, אנו מעדיפים להשתמש עוף 3 קילו לחתוך עוף שלם לרבעים, אשר נוטים לבשל באופן שווה יותר. אם באמצעות חתיכות עוף, להסיר מקלות תיפוף וכנפיים מן הגריל קצת מוקדם יותר כדי למנוע מהם לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מקלות עוףמקלות עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

יין זינפנדל ורוזה הם בחירה מצוינת לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. Boneshaker גפן הישן זינפנדל עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Boneshaker גפן ישן זינפנדל
Boneshaker גפן ישן זינפנדל
צבע אדום תוסס אודם בכוס, זה 2018 זינפנדל נפתח עם ניחוחות של דובדבן, אלון קלוי, רמז של עור ותבלינים הערות. על החיך, טעמי פירות יער אדומים בשלים לחלוטין מלווים במבנה חלק, טעמים תבלינים מתמשכים עדינים, וגימור קלוי.