רוטב הבר-בי-קיו של פאפא ג'ון
. אם יש לכם דבשה, עלה דפנה, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Papan A La Huancaina (תפוחי אדמה עם רוטב צ'ילה-גבינה), פאפא Rellena con סלסה Ranchera (ממולאים תפוחי אדמה עם רוטב קריאולי חריף), ו רוטב Chimichurri של השף ג'ון.
הוראות
בבייקון חום בסיר גדול עד פריך וזורק שומן עודף.
מוסיפים בצל ומבשלים במשך כמה דקות עד נבול.
מערבבים רוטב סויה, שום, מחית עגבניות, סירופ תירס, מולסה, סוכר חום ועשן נוזלי.
מוסיפים בייקון ובצל בסיר. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, חרדל, פפריקה, קאיין, שיני קרקע, עלה דפנה ומלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 45 דקות עד 1 שעה.