קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

רוטב הודו מוכן מראש

רוטב הודו מוכן מראש
רוטב טורקיה איפור מראש דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 91 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב די יקר. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם שאלוט, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול ורחב מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את רגלי טורקיה ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד קרום חום נוצר על החלק התחתון של הסיר ואת הרגליים הם השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים 3/4 כוס היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ, עד ריח האלכוהול נשרף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הסלרי, גזר, בצל, טימין, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
יוצקים את המים, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד המניה יש טעם טורקיה ברורה, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
6
הסר את הסיר מהחום. באמצעות מלקחיים, להסיר כל חתיכות עצם וירקות גדולים ולהשליך. הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה חסינת חום גדולה או קערה עם זרבובית ויוצקים במלאי. תשליך את המוצקים במסננת. תניח את המניה בצד. (אתה צריך בערך 4 עד 4 1/2 כוסות.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
8
מוסיפים את 3/4 כוס היין הנותרת ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד היין מצטמצם בשני שלישים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מפזרים את הקמח ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד טעם הקמח הגולמי מבושל, על 2 דקות.בעת שטאטא, לאט לשפוך את מלאי טורקיה השמורה לטאטא עד incorporated ואת התערובת היא חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה והטעמים מתמזגים, על 8 עד 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.אם לא משרת מיד, להעביר מיכל עם מכסה הידוק ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד 4 ימים. כדי לחמם, מניחים את הרוטב בסיר בינוני על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד חם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף