רוטב הודו עשיר להכנת מראש
רוטב הודו עשיר עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, מים, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רוטב הודו מוכן מראש, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את כנפי ההודו, בצל, סלרי, גזר ושום למחבת צלייה, וצולים עד שכנפי ההודו הופכות לצבע חום זהוב עמוק, כ -1 שעה ו -15 דקות.
מעבירים את הכנפיים והירקות המבושלים לסיר גדול.
מניחים את המחבת צלייה מעל 2 מבערי תנור על חום בינוני גבוה, ואז לשפוך את היין הלבן למחבת הקלייה. לגרד ולהמיס כל חתיכות טעם משחימים מתחתית המחבת לתוך היין הלבן; חום לגרד את המחבת צלייה עד טפטוף ויין הצטמצמו כ 1/2 כוס.
יוצקים את תערובת היין לסיר עם כנפי טורקיה.
יוצקים מרק עוף ומים לתוך הסיר, ומתבלים עם טימין. לדחוף את כנפי טורקיה למטה לתוך הנוזל; להביא את התערובת לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 45 דקות. דלג על כל קצף שאוסף על גבי.
יוצקים את תערובת המרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה; לקטוף בשר מן הכנפיים, אם תרצה, להוסיף רוטב, או להשליך את הכנפיים בילו וירקות. אפשר את בסיס הרוטב לעמוד במשך כמה דקות עבור השומן לאסוף לתוך שכבה על גבי, ו לרפרף כמה שיותר שומן ככל האפשר.
להעביר את השומן ברפרוף לסיר. צריך להיות לפחות 1/2 כוס שומן טורקיה; להוסיף חמאה כדי להפוך את הסכום הזה במידת הצורך.
לטאטא את הקמח לתוך שומן טורקיה מעל חום בינוני עד תערובת הקמח הופך חלק וזהוב חום. בהדרגה לטאטא במרק עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומתעבה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אפשר לרוטב להתקרר, ואז לקרר או להקפיא. לחמם כמעט לרתיחה לשרת.