קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות30
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הספגטי של אינגר

רוטב הספגטי של אינגר
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מערבבים בצל ושום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים בפלפל הפעמון הירוק. מתבלים בבזיליקום, אורגנו ובוליון עוף. מערבבים את רסק העגבניות והעגבניות הכתושות, ומתבלים בתיבול עופות. מבשלים ומערבבים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
תיבול עופותתיבול עופות
מרק עוףמרק עוף
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
רסק עגבניותרסק עגבניות
אורגנואורגנו
שוםשום
באזיל!באזיל!
בצלבצל
3
מערבבים סוכר לתוך הרוטב. (כמה אנשים להוסיף עד 2 כפות סוכר; אני מציע להתחיל עם 1 כפית.) מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
סוכרסוכר

ציוד