רוטב כרוב
רוטב כרוב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 472 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, רוזמרין, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט כרוב עם רוטב טחינה, כרוב סלט כרוב עם רוטב בוטנים, ו סלט כרוב Raw עם רוטב הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. באמצעות הידיים, לזרוק לחם בקערה גדולה בזמן drizzlingwith 1/2 כוס שמן, לסחוט לחם כדי לעזור itabsorb שמן.
פרושים על 2 גליונות אפייה rimmed, חלוקת שווה; להפריש.
לחם טוסט, ערבוב לעתים קרובות וסיבוב גיליונות אפייה באמצע הדרך, untilcroutons הם חום זהוב פריך בצד החיצוני אבל עדיין קצת רך בפנים, about20 דקות.
בואו מגניב; לחזור קערה גדולה.
בינתיים, טוסט זרעי שומר בקטן על אש בינונית, מחבת רועדת לעתים קרובות, עד זרעים הם ריחני וזהב קל, 2-3 דקות.
בואו מגניב. באמצעות טחנת תבלין או מרגמה ועלי, בגסות לטחון fennelseeds; להפריש. לחלופין, לרסק seedsin שקית מקפיא resealable עם תחתית מחבת aheavy.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
להוסיף 1/4 כוס הנותרים חמאה oiland. כאשר חמאה מומסת, sprigs addrosemary וצ ' ילה; בואו לרחוש inpan במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף fennelseeds כתוש, שומר, בצל, טימין, ושום.העונה עם מלח ופלפל וירקות sautéuntil הם במכרז ו lightlycaramelized, 6-8 דקות. בטל rosemarysprigs וצ ' ילה.
כרוב טוסקני מבושל לאט לקרוטונים.
מרתיחים יין באותו מחבת על mediumheat עד מופחת על ידי 3/4, 1-2 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה.
הוסף לcroutonmixture; לזרוק היטב. מתבלים במלח ופפר.
מוסיפים ביצים; מערבבים להפצה.
Transferto צלחת אפייה 13x9x2". מכסים בנייר כסף.
אופים רוטב עד מחומם דרך, כ 30 דקות (סכין מוכנס לתוך המרכז צריך להיות חם למגע).
Removefoil ואופים עד הלחם הוא זהבמפוזר על גבי, 25-30 דקות יותר.