לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו רוטב לחם תירס נקניק. מתכון זה מכין 16 מנות עם 177 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם סלרי, פטרוזיליה, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו רוטב לחם תירס נקניק, תפוח ושומר, רוטב לחם נקניק, ו רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ללחם תירס, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב את חלב החמאה, רסק התפוחים וחלבוני הביצה; מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3
יוצקים לתוך 8-ב.- תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים בחום של 400 למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
במחבת טפלון גדולה מבשלים את הנקניקיה, הסלרי, הבצל והפלפל האדום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -9 דולר לבקבוק.
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.