קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

רוטב לחם תירס נקניק

רוטב לחם תירס נקניק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו רוטב לחם תירס נקניק. מתכון זה מכין 16 מנות עם 177 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם סלרי, פטרוזיליה, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו רוטב לחם תירס נקניק, תפוח ושומר, רוטב לחם נקניק, ו רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ללחם תירס, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את חלב החמאה, רסק התפוחים וחלבוני הביצה; מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3
יוצקים לתוך 8-ב.- תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים בחום של 400 למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
במחבת טפלון גדולה מבשלים את הנקניקיה, הסלרי, הבצל והפלפל האדום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מעבירים לקערה גדולה. מפוררים לחם תירס על תערובת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את התפוחים, הערמונים, הפטרוזיליה, השום, הטימין והפלפל. מערבבים מרק וחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
העברה ל-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים ואופים בחום של 325 למשך 40 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן4(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרערמונים קלויים קצוציםערמונים קלויים קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1לבן ביצהלבן ביצה2גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1( חצילים)פלפל אדום מתוק, קצוץפלפל אדום מתוק, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק454פלפל האבנרוקישורי נקניק איטלקי טורקיה, תרמילים הוסרוקישורי נקניק איטלקי טורקיה, תרמילים הוסרו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרטארט תפוחים, קצוץטארט תפוחים, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשררסק תפוחים לא ממותקרסק תפוחים לא ממותק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -9 דולר לבקבוק.
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.