רוטב סיידר תפוחים וצלעות ירך חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רוטב סיידר תפוחים צלעות חזיר Loin. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 360 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך להתרכז סיידר תפוחים, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: רוטב סיידר תפוחים וצלעות ירך חזיר, ירך חזיר ממולא תפוחים עם רוטב סיידר, ו גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת גדולה ובטוחה לתנור על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים צלעות עם מלח, פלפל, אבקת שום, ותבלינים עוף.
מניחים בשמן חם, וחום משני הצדדים.
טפטוף רוטב ווסטרשייר על צלעות, ויוצקים סיידר תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר צלעות לצלחת, ולהחזיר מחבת לתנור על חום בינוני גבוה. מערבבים שרי למחבת, ומרתיחים עד שהרוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות.