אם יש לך בערך 3 שעות ו-40 דקות לבלות במטבח, רוטב ספגטי בבישול איטי של ז'אן עשוי להיות מתכון אדיר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 179 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם פלפל חריף, רסק עגבניות, בשר בקר טחון נוסף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 10 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כרוטב זול למדי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר קלואה בבישול איטי עם רוטב אננס צ'ילי מתוק , רוטב עגבניות טריות בבישול איטי , ומתני חזיר בבישול איטי עם רוטב תפוחי טימין ועלי נענע .
הוראות
1
בסיר איטי, מערבבים עגבניות מרוסקות, עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות וקילבסה. הגדר את התנור האיטי למצב גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
נקניקייה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית. מבשלים בשמן בצל, דלעת, פלפל ירוק ושום עד שהבצל שקוף.