רוטב ספגטי לבבי
רוטב ספגטי לבבי נטול גלוטן, וללא חלב רוטב. מתכון זה מכין 12 מנות עם 75 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת שום, קטשופ, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב ספגטי לבבי, רוטב ספגטי ביתי לבבי, ו רוטב ספגטי ביתי עשיר ולבבי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את הפטריות; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות.