רוטב ספגטי עם כיריים איטיים עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אם יש לך עגבניות, מלח, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ספגטי עם כיריים איטיים בשרניים, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים צלי באופן שווה עם 1 כפית. מלח. מבשלים צלי בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שלב שום טחון, נשאר 1 כפית. מלח, ו -8 מרכיבים הבאים 6-qt. בישול איטי; מוסיפים בעדינות צלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
לבשל, מכוסה, על 6 שעות גבוהות או עד צלי הוא מאוד רך.
4
הסר צלי מתוך סיר איטי, וגרוס באמצעות 2 מזלגות. לרפרף כל שומן מרוטב עגבניות, אם תרצה, ולהחזיר בשר מגורר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מגישים מעל ספגטי מבושל חם, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושל
6
הערה: להקפיא רוטב ספגטי במיכלים אטומים עד 6 שבועות, אם תרצה בכך.