רוטב פטריות הודו
רוטב פטריות הודו יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, טפטוף של מחבת הודו, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. נסו הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, רוטב הודו עם פטריות ורוזמרין, ו רגלי תרנגול הודו עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני-נמוך, ומבשלים את הפטריות עד שהן משחימות והחמאה ברורה, 1 עד 1 1/2 שעות.
הסר את הפטריות, לקצוץ אותם בגסות, ולהניח בצד. לא צריך להיות כ 1 כוס חמאה עזב בסיר המניות; לטאטא את הקמח לתוך החמאה, ולבשל בעדינות על חום נמוך עד תערובת הקמח הופך מהגוני חום בצבע, כ 20 דקות.
מקציפים במרק העוף; מביאים את התערובת לרתיחה כדי לעבות את המניה.
יוצקים את טורקיה טפטוף לתוך סיר, ואז לבשל ומערבבים את הבצל והסלרי בטפטופים על אש בינונית נמוכה עד הבצל מתחיל להפוך חום, על 20 דקות. מערבבים את הטפטוף והירקות לתוך המניה המעובה. מביאים את הרוטב לרתיחה עדינה, מפחיתים את החום ומבשלים כ -20 דקות כדי למזג את הטעמים. מערבבים את הפטריות הקצוצות, ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.