רוטב קארי אדום קוקוס ואטריות דורש על 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך דבש, משחת קארי, כרוב נאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. נסו רוטב קארי אדום קוקוס & אטריות, טופו פריך & אטריות אורז ברוטב קארי אדום קוקוס, ו לחמניות קיץ טריות עם שרימפס, מנגו, אטריות אצות, & רוטב קארי קוקוס-בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים את הפטריות, זנגביל ושאלוט עד רך, על 3 דקות. מערבבים את הדבק קארי האדום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי אדומה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף בחלב קוקוס, ולאחר מכן להוסיף את הכרוב, גזר וטופו ומבשלים 5 דקות יותר.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.