רוטב רומסקו
רוטב רומסקו יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 87 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. אם יש לכם פלפלים קלויים בכוס, מלח כשר, מיץ צדפות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 28%. מתכונים דומים: בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם רומסקו (קלוניוטס י אספרגוס קון רומסקו), רוטב רומסקו-רוטב פלפל אדום ספרדי ואגוזי לוז (או שקדים) – צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, ו רוטב רומסקו.
הוראות
מורחים שקדים בתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350, מנערים מדי פעם מחבת, עד להזהבה, 8 עד 10 דקות.
חתוך קרום מלחם; שמור לשימוש אחר או להשליך.
חותכים לחם לנתחים בגודל 1 אינץ'; כדאי שיהיו לך כ -3 כוסות.
במעבד מזון, מערבולת אגוזים עד קצוץ דק.
מוסיפים לחם, בזיליקום, פלפלים אדומים, רסק עגבניות, מיץ לימון, 2 כפות חומץ, ברנדי (אם רוצים), פפריקה, שום ו -1 / 2 כפית מלח; מערבולת עד שהפלפלים מתפרקים.
עם מנוע ריצה, בהדרגה להוסיף 1/3 כוס מיץ צדפות מערבולת עד משולב, ואז בהדרגה להוסיף שמן זית; תהליך עד שהתערובת חלקה. טועמים, ומוסיפים קאיין ועוד מלח וחומץ אם רוצים. אם עבה יותר מהרצוי, סובב פנימה עוד קצת מיץ צדפות.
הניחו לעמוד כ -20 דקות כדי שהטעמים יתמזגו לפני ההגשה.