רוטב שלושה בשרים
אם יש לך כשעתיים ו-40 דקות לבלות במטבח, רוטב שלושת בשר עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני לנסות. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 339 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כרוטב. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו קישורים עדינים לנקניקיות, רוטב עגבניות, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רוטב הבשר הטוב ביותר. EVER , רוטב בשר , ורוטב הבשר הטוב ביותר .
הוראות
בתנור הולנדי גדול או קומקום מרק, בשר בקר חום, חזיר ונקניק בשמן; לנקז.
להוסיף בצל; מבשלים עד לריכוך.
מוסיפים את רוטב העגבניות והרסק, מים, פטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהבשר והחזיר רכים.
עבור 4-6 אנשים, הגישו 4 כוסות מרוטב הבשר מעל 1 קילו ספגטי מבושל ומנוקז. מקררים או מקפיאים את יתרת הרוטב (ניתן להקפיא עד 3 חודשים).