רוטב Cornbread תפוח פקאן
רוטב Cornbread תפוח פקאן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מלח, תפוחים, פקאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 24%. נסו לחם תירס, נקניק, ורוטב פקאן, לחם תירס, נקניק, ורוטב פקאן, ו לחם תירס, נקניק, ורוטב פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה תבשיל 3 ליטר.
ממיסים את החמאה בסיר כבד, מטגנים את הסלרי והבצל במשך 8 עד 10 דקות, או עד למכרז.
בקערה גדולה, לשלב את לחם התירס, תערובת מלית, פטרוזיליה, זנגביל, ומלח.
מערבבים בתערובת סלרי ובצל, תפוח קצוץ, פקאנים קצוצים, מיץ תפוחים, וביצים מוכות. רוטב כפית לתוך תבשיל תבשיל מוכן.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מחומם דרך, קל השחמה על גבי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש