רול-אפ לזניה קרמית
רול - אפ לזניה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו תיבול, שום, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף.
הוראות
בשר חום עם שום במחבת גדולה; ניקוז. מערבבים ברוטב פסטה, עגבניות ופרמזן 1/4 כוס.
מערבבים ממרח גבינת שמנת, חלב ותבלינים איטלקיים בקערה בינונית עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, גבינה גרוסה ופטרוזיליה; מערבבים היטב.
מורחים חצי רוטב הבשר על תחתית צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מורחים כל אטריות עם 3 כף. תערובת גבינת שמנת; להפשיל.
מקום, צדי התפר למטה, על רוטב בצלחת.
למעלה עם רוטב בשר שנותר פרמזן; לכסות.
אופים 45 עד 50 דקות. או עד מחומם דרך.