רול לובסטר
רול לובסטר הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1335 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 114 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חמאת שמנת, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו רול לובסטר, רול לובסטר, ו רול לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב הלובסטר: בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להפחית את היין הלבן וחומץ טרגון עם גרגירי פלפל, שאלוט, עלה דפנה, טרגון ו טימין עד התערובת היא כמעט יבשה, על 10 דקות.
מוסיפים את החצי וחצי ומפחיתים בשני שלישים, בערך 5 דקות.
הפחת את החום לנמוך וקצף בחמאה, נתח אחר נתח, תוך ערבוב נמרץ עד שכל חתיכה כמעט נמסה.
מוציאים את רוטב הלובסטר מהחום ומתבלים אותו במיץ לימון ומלח. מסננים את רוטב הלובסטר דרך chinois רשת בסדר. החזק את רוטב הלובסטר חם בסיר על אש נמוכה מאוד עד בשר הלובסטר מוכן.
עבור lobsters: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. הכינו אמבטיה של מי קרח. להרוג את הלובסטרים על ידי הצבת אותם על גבם על קרש חיתוך והחדרת קצה סכין לתוך ראשיהם בין האנטנות. זרוק את הלובסטרים במים הרותחים למשך 20 שניות ומיד תזעזע אותם באמבטיית הקרח כדי לעצור את הבישול. לחלץ את הזנב, טופר מפרק בשר מן הלובסטרים. הבשר עדיין יהיה שקוף ונא.
הסר את קו הבוץ מהזנבות וקוביות בשר הזנב לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים את בשר הלובסטר לרוטב הלובסטר. לאט לאט לחמם את הבשר עד שהוא רק בקושי מבושל דרך. הקפד להתסיס את המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את רוטב הלובסטר להישבר. אם זה מתחיל להישבר, מפזרים אותו עם כמה טיפות של מים קרים ולקחת אותו מהחום לרגע.
עבור לחמניות הלובסטר: במחבת סאוט, טוסט הצדדים של הלחמניות עם חמאה עד פריך וזהב. כפית את בשר הלובסטר מבושל לתוך הלחמניות מוכנות.
הוסף כמה שיותר רוטב לובסטר לפי הצורך.
לטפטף את לחמניות הלובסטר עם חרדל מיונז, טפטוף עם יוגורט ומפזרים בנדיבות עם עירית.
מערבבים את החרדל המיובש עם 1 1/2 כפיות מים ומיץ לימון.
להקציף במיונז, דיז ' ון, רוטב חם ומלח לפי הטעם.