קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי חמאה הל

ריבועי חמאה הל
ריבועי חמאה הל עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, ממתקים סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: אפוי תפוח חמאה הל סופגניות עם זיגוג חמאה חום, עוף חמאה הל, ו חמאת תפוחים Cardamom.

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, הל, קינמון, ו allspice בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות במערבל עמדה (רצוי מצויד מצורף משוט) או 4 דקות עם כף יד. מקציפים ביצים ווניל. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן לערבב בתערובת קמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
טופס בצק לתוך 2 (12 אינץ') יומני (1 1/2 אינץ ' קוטר), כל אחד על גיליון משלה של פלסטיק לעטוף. השתמש בניילון נצמד והידיים שלך כדי לגלגל, ללחוץ ולרבע את הצדדים של יומני הרישום. צינה יומני על תבנית אפייה עד מוצק מעט, על 1 שעה, ולאחר מכן יומני חלקה עם ניילון לעטוף בצד שטוח של סרגל כדי להשיג צדדים ישרים. יומן צמרמורת על תבנית אפייה עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
חותכים פרוסות בעובי 1/4 אינץ 'מספיק רזה מבול עץ עם סכין כדי למלא 2 גיליונות אפייה גדולים ungreased, סידור פרוסות על 1 אינץ' זה מזה (צ ' יל שנותר בצק, עטוף בניילון נצמד).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הקצוות הם זהובים, 10 עד 12 דקות בסך הכל. מגניב על גיליונות 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין. הפוך יותר עוגיות עם בצק שנותר על גיליונות אפייה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
לטאטא יחד אבקת אספרסו, וניל, ו 1 1/2 כפות חלב עד אבקת אספרסו הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף ממתקים סוכר ומספיק חלב נוסף כדי להפוך את הדובדבן עבה אבל pourable. כף לתוך שקית sealable ולחתוך 1/8 אינץ ' את הפינה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
כפית שוקולד נמס לתוך שקית sealable אחר ולחתוך 1/8 אינץ ' את הפינה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
צינור כמה זיגוג אספרסו ושוקולד על כל עוגייה ולתת עוגיות לעמוד על מדפים עד ערכות הדובדבן, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1
* בולי עץ הבצק יכול להיות מקורר 5 ימים או קפוא, עטוף בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, 1 חודש (להפשיר במקרר רק עד שהם יכולים להיות פרוסים).* עוגיות (עם או בלי זיגוג) לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'