אנצ'ילדות צ' ילי וגבינה
המתכון אנצ'ילדות צ' ילי וגבינה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 50 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 421 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב פיקנטה, בצל, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו אנצ'ילדות גבינת צ' ילי, אנצ'ילדות גבינת צ' ילי, ו אנצ'ילדות גבינת צ' ילי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה בתנור מבשלים בקר ו 1/2 כוס בצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את תיבול הצ 'ילי, רוטב העגבניות, רסק העגבניות, שעועית הצ' ילי והמים. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות.
בינתיים, שלבו 2 כוסות גבינה ובצל שנותר. מחלקים את תערובת הגבינה באופן שווה על הטורטיות.
מגלגלים כל טורטיה ומסדרים, עם התפר כלפי מטה, על גבי תערובת הצ ' ילי. למעלה עם רוטב פיקנטה וגבינה שנותרה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. מרתפי הטומי של סילבר אוק נהר הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.