ריבת תימין בלסמית תות שדה
ריבת קורנית בלסמית תות יכולה להיות רק התבלין שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 80 מנות. עם 74 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-918 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי באיכות הטובה ביותר, תותים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו קורנית בלסמית בצלים צלויים שלמים.
הוראות
אם אתה הולך לשמר ריבה, להכין צנצנות ומכסים: מקום 8 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מדוד 7 כוסות סוכר מגורען לקערה גדולה. תניח בצד.
מערבבים תותים כתושים, חומץ בלסמי, ותימין בסיר גדול, כבד או סיר.
להקציף בפקטין עד מומס. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הסוכר בבת אחת. מערבבים עד מומס. מערבבים בחמאה. ערבוב כל הזמן, לחזור תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר סיר מחום ולרפרף את כל קצף מפני השטח של ריבה.
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.